Skip to main content
Nieuws

Efficiënter werkzaamheden inplannen dankzij Smart Tasks

By 3 september 2021No Comments

Per 3 september 2021 is onze nieuwe takenmodule Smart Tasks gelanceerd. Bij Floow doen we altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk te luisteren naar onze klant. Dat heeft geleid tot de mogelijkheid om het primaire proces te verrijken met flexibele formulieren en taken, zodat ze onderdeel worden van het werkproces. Onze nieuwe Smart Tasks module zorgt ervoor dat de taken slim worden, waarbij de collega die de taak toegewezen krijgt gelijk alle informatie voorhanden heeft. Dit geeft de collega meer inzicht, beter begrip voor de situatie en het werk kan efficiënter ingedeeld worden.

Maar werkzaamheden hoeven niet standaard te zijn en kunnen per periode of project veranderen. Denk bijvoorbeeld aan meerwerk of een extra dienst die geleverd is. Taken binnen Smart Tasks zijn dus aan te passen aan de veranderende situatie. Ideaal voor bedrijven waarbij de standaard net even afwijkt.

 

Een flexibele oplossing

Veel software oplossingen hebben een standaard oplossing die niet flexibel is, terwijl veel bedrijven juist erg onderscheidend en een uniek werkproces hebben. Een primair proces binnen een bedrijf is veelal ingericht van een order tot de factuur. Het zet de basis van de onderneming, maar op de werkvloer is de uitvoering vaak anders dan deze standaard inrichting. Bij service gerichte organisaties spelen flexibele processen een belangrijke rol in de onderscheiding ten opzichte van de concurrentie. Wij noemen dat de “smaak” van de onderneming.

Wanneer wij binnen de Floow de “smaak van de onderneming” definiëren, zijn dit veelal processen die juist niet binnen ERP- of CRM-pakketten gefaciliteerd zijn. Wij komen ze op de werkvloer tegen als werkbonnen, Excellijsten, projectlijsten, opleverformulieren etc. Deze processen lijken in eerste instantie buiten het financiële proces van de organisatie te staan, maar niets is minder waar. Het bundelen van al deze informatie levert juist veel efficiëntie en inkomsten op. Misschien zijn er wel diensten of producten vergeten te factureren bij uitvoer of kunnen de werkzaamheden (of het leveren van goederen) efficiënter ingericht worden waardoor tijd en geld worden bespaard.

Wil je weten hoe Smart Tasks jouw werkproces efficiënter kan maken? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Zij zetten graag een vrijblijvende demo voor je op.