Smart Tasks

Een duidelijke taakomschrijving zorgt ervoor dat de werkzaamheden efficiënter en slimmer uitgevoerd kunnen worden. Floow Smart Tasks zorgt voor een flexibel takenoverzicht toegespitst op jouw unieke werkproces, gekoppeld aan klantinformatie, asset details, picklijsten, foto’s, documenten en meer.

Alle taakinformatie in één overzicht
Werknemers kunnen efficiënter werken dankzij meer inzicht
Aan te passen op basis van een veranderende situatie
Demo Aanvragen

Hoe het werkt

In Floow maak je niet alleen zo maar orders aan, de orders zijn ook te automatiseren. Bij het toevoegen van een type order of artikelen, kan Floow automatisch de juiste taken aanmaken. Dat is heel handig bij het automatiseren van je operationele processen. Een taak wordt nooit vergeten uit te voeren.

  • Automatiseer het order proces met taken
  • Geef de taken alle relevante informatie
  • Maak werkprocessen uniform

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Wanneer alle taken van een order aangemaakt zijn, kun je met het slimme planbord van Floow de taken inplannen. De taken zijn op medewerker, equipment, project of klant in te plannen. Dit geeft een mooi overzicht van alle werkzaamheden en progressie.

  • Planning op basis van medewerkers
  • Bekijk beschikbare hulpmiddelen zoals resources en assets
  • Verschuif de planning real-time als dat nodig is

Klik op de afbeelding om te vergroten.

De medewerker in het veld krijgt de taak automatisch doorgestuurd zijn Floow App via tablet of smartphone. Hij krijgt alle informatie die nodig is om zijn werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • Klantinformatie
  • Navigatie mogelijkheid via Google Maps of Apple Maps (integratie met Apple Carplay)
  • Benodigde materialen, hulpmiddelen en met wie hij op pad gaat

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Smart Tasks functies

Flexibele oplossing

Smart Tasks is flexibel aanpasbaar, zodat de taken en instructies altijd bij jouw unieke werkproces aansluiten. Taken zijn aan te passen aan veranderende situaties.

Inzicht in relevante informatie

Elke taak is gekoppeld aan het klantprofielen waarin alle communicatie, contracten, werkzaamheden en acties worden bewaard voor optimaal inzicht.

Duidelijk takenoverzicht

Werknemers hebben altijd toegang tot een maand-, week- en dagoverzicht, waarin documenten, instructies, foto’s en werkformulieren opgenomen kunnen worden.

Onderscheid in prioritering

Breng prioriteit en volgordes aan in de taak door hoofd- en subtaken toe voegen, inclusief aanbevolen tijdstippen en het afvinken van voltooide taken.

Uitgebreide documentatie

Leg alle werkzaamheden binnen een taak vast door middel van foto’s, documenten, werkformulieren of GPS punten. De uitgebreide documentatie kan ook gedeeld worden met klanten en leveranciers voor meer inzicht.

Vraag jouw gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe Floow jouw taken en werkprocessen kan optimaliseren?

We vertellen je graag meer over alle opties en mogelijkheden en je kunt het zelf ontdekken tijdens een gratis demo.

Demo Aanvragen

Maak klanten en leveranciers deelgenoot van jouw werkproces

De dagelijkse processen in jouw organisatie vragen om een efficiëntere inrichting. Maar hoe zorg je er dan voor dat alle betrokkenen formulieren en documenten op één overzichtelijke plek kunnen raadplegen?

Alle Floow modules en functies komen samen in het Client Portal. Doordat je Floow zelf modulair inricht, heb je een maatwerk platform waar je nooit teveel voor betaalt. Ontdek alle modules of bekijk de prijzen voor de meest-voorkomende combinaties.

Floow in actie

Ieder bedrijf is uniek, de bijbehorende bedrijfsprocessen in detail vaak ook. Door onze technische kennis te combineren met een pragmatische aanpak, worden processen efficiënter en in veel gevallen eenvoudiger. Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.