Cases

Het persoonlijke karakter en de inhoud waarover we sparren zorgen voor een samenwerking die een lange houdbaarheidsdatum kent. De branches waarin onze klanten actief zijn variëren van (petrochemische) industrie tot verhuur, en van machinebouw of mijnbouw tot onderhouds- en reparatiebedrijven. Zeer divers dus; ieder zijn eigen Floow! Ontdek hieronder hoe andere organisaties Floow gebruiken in hun voordeel!

Integraties: voor ons geen probleem!

Wij begrijpen als geen ander dat het systeem voor jou moet werken en niet andersom! Daarom integreren wij naadloos met onder andere de volgende systemen:(Staat jouw systeem er nog niet bij, geen paniek, vraag het ons en wij zoeken het uit!)

Demo Aanvragen

Weten hoe jouw werkprocessen gedigitaliseerd kunnen worden?

Tijdens de gratis Workflow Quickscan brengen we samen met jou in kaart:

1. Welke processen er binnen jouw organisatie lopen

2. Welke processen digitaal efficiënter ingericht kunnen worden

3. Hoe Floow jou daarbij kan ondersteunen

logo

Waardevolle partners

Door middel van waardevolle partners in verschillende industrieën zijn wij in staat om oplossingen te bieden die voor eindgebruikers. Deze partners zorgen er tevens voor dat implementaties en integraties zo efficiënt mogelijk gerealiseerd worden.
Onze verschillende partners, elk gespecialiseerd binnen bepaalde branche(s), kennen Floow van binnen en buiten, wat ervoor zorgt dat je jouw Floow zo snel en zo goed mogelijk up en running hebt. Deze partners kun je herkennen aan de Floow-VAP(Value Added Partner) certificering.

Voordelen voor Value Added Partners:

Lees meer...

  • 1x per jaar inspirerende kennis- en ontwikkeldag met vak-/ branchegenoten
  • Extra doorlopend verdienmodel
  • Mogelijkheid om mee te denken aan de doorontwikkeling in functionaliteiten van Floow

Wil je meer weten over ons partner programma?
Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Lees minder

Partner worden?

Klanten

Ieder bedrijf is uniek, de bijbehorende bedrijfsprocessen in detail vaak ook. De manier waarop wij deze kunnen digitaliseren en optimaliseren niet. Door onze technische kennis te combineren met een pragmatische aanpak, worden processen efficiënter en in veel gevallen eenvoudiger. Bekijk hieronder een aantal praktijkcases. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Demo Aanvragen