WAAROM FLOOW?

Wij kunnen heel veel redenen bedenken waarom je voor Floow zou moeten kiezen. De 5 voornaamste hebben we op een rijtje gezet. Wil je niet van ons horen waarom je voor ons moet kiezen, maar hoor je dit liever van één van onze klanten, neem contact op en we delen graag meer referenties met je.

Persoonlijk vrijblijvende demo en proefperiode*

Wij komen graag bij jou op locatie langs om de mogelijkheden van Floow te laten zien, die voor jouw bedrijf relevant zijn. Door onze brede ervaring met allerlei processen binnen zeer diverse branches, zijn wij in staat om ons direct te verplaatsen in jullie situatie en werkprocessen in kaart te brengen en waar mogelijk te optimaliseren, uiteraard door te digitaliseren. Deze demo is kosteloos en vrijblijvend. De proefperiode geldt voor de Floow formulieren generator, voor een periode van 30 dagen.

Demo Aanvragen

Naar eigen wens in te richten

Floow is flexibel en naar behoefte in te delen. Ieder bedrijf is uniek, daardoor vaak ook de informatiebehoefte. Wanneer we met elkaar in zee gaan, stellen we een “oplossingsdocument” op, waar we in detail beschrijven aan welke wensen en eisen Floow moet voldoen, hoe de workflows eruit zien en hoe dit doorvertaald wordt in de functionaliteiten van Floow.

Meer modules

Weten hoe jouw werkprocessen gedigitaliseerd kunnen worden?

Tijdens de gratis Workflow Quickscan brengen we samen met jou in kaart:

1. Welke processen er binnen jouw organisatie lopen

2. Welke processen digitaal efficiënter ingericht kunnen worden

3. Hoe Floow jou daarbij kan ondersteunen

Eenvoudig in gebruik; drag & drop

De Floow formulieren generator is zo eenvoudig in gebruik, dat je zelf je proces kunt digitaliseren en razendsnel zelf formulieren in elkaar sleept. Daarnaast is het gehele platform van Floow ontworpen met oog op optimale gebruiksvriendelijkheid.

Demo Aanvragen

Kies eenvoudig aanvullende opties

Floow is volledig modulair in te richten, hierdoor heb je een platform wat als een maatpak zit en waar je nooit teveel voor betaald. Je betaalt uitsluitend voor de modules die je gebruikt. Op de prijzen-pagina zie je de meest voorkomende combinaties.

Alle modules

Wij staan altijd voor je klaar, 24/7!

Bereikbaarheid en persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. Ook buiten de “normale” werktijden, staan wij voor je klaar. Middels een heldere SLA (Service Level Agreement), weet je waar je aan toe bent en dat je altijd op ons kunt rekenen, dag én nacht!

Neem contact op
icoontjeclientportal

Overzichtelijke inrichting van de werkprocessen

De dagelijkse processen in jullie organisatie vragen om een efficientere inrichting. Dat is niet gek, nu werken vanuit huis steeds meer wordt geaccepteerd. In tegenstelling tot een aantal jaar geleden, lopen we niet zomaar het kantoor van een collega binnen waar we een stapel papieren op een bureau neerleggen. Voor veel bedrijven is de digitale inrichting van werkprocessen een grijs gebied: hoe zorg je dat betrokkenen veelgebruikte formulieren en documenten op één overzichtelijke plek raadplegen?

Demo Aanvragen