Efficiënter, sneller en slimmer werken

Als projectleider ben je dagelijks bezig met het stroomlijnen van werkzaamheden en communiceren met collega's en klanten. Dat kan soms een uitdaging zijn, zeker wanneer je geen eenvoudig systeem hebt waarbij je klanten en leverancier deelgenoot van jouw proces kan maken. Floow helpt door het digitaliseren en optimaliseren van werkprocessen.

Stroomlijn jouw werkprocessen

Als projectleider wil je jouw werkzaamheden graag zo efficiënt mogelijk indelen, zonder in te leveren op kwaliteit. Door de werkprocessen digitaal toegankelijk te maken zijn werkformulieren uniform en beschikbaar voor alle betrokkenen. Het zorgt voor een duidelijk inzicht in werkzaamheden en realtime statusoverzicht. Hiermee voorkom je onnodige communicatie per mail, telefoon of overleggen. Maak je collega’s, klanten en leveranciers deelgenoot van het proces.

Statussen, werkzaamheden, planning en financieel overzicht in één systeem
Nooit meer verkeerd ingevulde of onvolledige werkformulieren
Altijd inzicht in lopende projecten en openstaande werkzaamheden

Floow ondersteunt jouw unieke werkproces

Iedere organisatie is uniek. Daarom is Floow flexibel en naar behoefte in te delen met modules en workflows die bijdragen aan een efficiënt werkproces. We denken graag met je mee en brengen samen in kaart waar jouw specifieke behoefte ligt.

Bekijk alle modules

Smart Forms

Maak zelf eenvoudig ieder papieren formulier, iedere Excel lijst, of welke variant dan ook, in een handomdraai foutloos en efficiënt. Smart Forms digitaliseert en automatiseert werkformulieren.

Klanten en leveranciers op één plek

Maak klant- en leveranciersprofielen aan waarin alle communicatie, contracten, werkzaamheden en acties worden bewaard voor optimaal inzicht.

Planning & taken

Een overzichtelijke planning is onmisbaar. Daarom biedt Floow een overzichtelijk planbord om taken in te plannen op verschillende medewerkers.

Inzicht in assets

Een duidelijk overzicht van alle assets – auto’s, gebouwen, laptops of andere activa – en hun status, locatie (via GPS), onderhoudsinformatie, leveranciers en handleidingen.

Inkoop

Beheer al jouw inkoopopdrachten en link deze aan klanten en opdrachten. Het handige overzicht toont direct de status, contactpersoon, betalingstermijn en meer waardevolle informatie.

VCA beleid

Ruil jouw papieren VCA boekje in voor een innovatieve VCA app, om eenvoudiger en doeltreffender registraties te maken in het werkveld. Dankzij een koppeling met Floow worden meldingen en herinneringen direct in het systeem gezet.

Vraag jouw gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe Floow jouw werkprocessen kan optimaliseren?

We vertellen je graag meer over alle opties en mogelijkheden en je kunt het zelf ontdekken tijdens een gratis demo.

Demo Aanvragen

Maak klanten en leveranciers deelgenoot van jouw werkproces

De dagelijkse processen in jouw organisatie vragen om een efficiëntere inrichting. Maar hoe zorg je er dan voor dat alle betrokkenen formulieren en documenten op één overzichtelijke plek kunnen raadplegen?

Alle Floow modules en functies komen samen in het Client Portal. Doordat je Floow zelf modulair inricht, heb je een maatwerk platform waar je nooit teveel voor betaalt. Ontdek alle modules of bekijk de prijzen voor de meest-voorkomende combinaties.

Floow in actie

Ieder bedrijf is uniek, de bijbehorende bedrijfsprocessen in detail vaak ook. Door onze technische kennis te combineren met een pragmatische aanpak, worden processen efficiënter en in veel gevallen eenvoudiger. Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.