Modules

Elke module van Floow beschikt over verschillende functionaliteiten. Of het nu gaat om contractbeheer, offertes, of een mail plugin: Floow is volledig modulair!

Met Floow kun jij namelijk kiezen uit verschillende modules die samengesteld worden tot jouw ultieme werkpakket. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

Urenregistratie

Het belangrijkste verdienmodel bij sommige organisaties, bij andere organisaties een klein onderdeel maar wel essentieel. In beide gevallen is het essentieel dat de uren goed bijgehouden en geregistreerd worden.

In deze module is het mogelijk om verschillende tarieven (automatisch) toe te passen, zoals voor overwerk of op basis van bijvoorbeeld verschillende diensten.

Het kan (deels) inzichtelijk gemaakt worden voor verschillende gebruikers met verschillende niveaus van rechten. Indien gewenst kan dit ook beschikbaar gemaakt worden voor externen; samenwerkingspartners, klanten of andere stakeholders.

Rapportages uitdraaien en (automatisch) factureren behoort tot de standaard mogelijkheden.

KOPPELINGEN MET BESTAANDE SYSTEMEN

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van bepaalde boekhoud-pakketten/software, is Floow hier naadloos aan te koppelen. Dit zorgt voor een soepel proces van uren registreren tot factureren naar de klant, of verloning van de medewerker. Ook wanneer er rekening gehouden moet worden met verschillende tarieven voor overwerken.

Plan een demo