Modules

Elke module van Floow beschikt over verschillende functionaliteiten. Of het nu gaat om contractbeheer, offertes, of een mail plugin: Floow is volledig modulair!

Met Floow kun jij namelijk kiezen uit verschillende modules die samengesteld worden tot jouw ultieme werkpakket. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

Planning en taken module

Een overzichtelijke planning waarbij taken toegewezen kunnen worden, is voor de meeste bedrijven onmisbaar. Met Floow krijg je toegang tot een planning waarbij overzichtelijk duidelijk wordt welke taak aan welke werknemer is toegewezen. Daarnaast is het met de planningsmodule van Floow mogelijk om taken in te plannen op verschillende medewerkers.

Door middel van een overzichtelijk planbord (naar keuze), is het voor degene met het juiste toegangsniveau overzichtelijk om te zien welke medewerker op welke taak ingepland is, of deze taak voltooid is en/of deze taak te wijzigen/herplannen.

VISUELE WEERGAVE

Er zijn verschillende visuele weergaven mogelijk voor het gebruik van het planbord. Zo kan iedere medewerker zelf zijn/haar eigen ideale interface kiezen.

Ook werken met verschillende kleuren voor verschillende type werkzaamheden of locaties, zorgen ervoor dat er direct meer inzicht gegeven wordt in de planning.

Wil je weten hoe dit er voor jouw organisatie uit kan zien? Vraag vandaag een kosteloze en vrijblijvende demo aan!

Plan een demo