Modules

Elke module van Floow beschikt over verschillende functionaliteiten. Of het nu gaat om contractbeheer, offertes, of een mail plugin: Floow is volledig modulair!

Met Floow kun jij namelijk kiezen uit verschillende modules die samengesteld worden tot jouw ultieme werkpakket. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

Inkoop

Met Floow kun je al je inkopen beheren.

Zo kun je inkoopopdrachten linken aan klanten en opdrachten. Tevens kun je bijhouden in welke staat de inkoopopdracht zit. Denk hierbij aan offerte status: is deze al bevestigd? Is deze al betaald?

Deze statussen kunnen eenvoudig bekeken worden in het totaaloverzicht.

Doordat een inkoop ook aan een klant en order gelinkt kan worden, is het zeer eenvoudig inzicht te krijgen in (totale) kosten, wat hiervan gefactureerd is of nog moet worden en wat het totale resultaat (winst/verlies) op deze order is.

Via deze module creëer je een overzicht van al jouw leveranciers inclusief belangrijke informatie, bijvoorbeeld het doel van de leverancier, een bijbehorende betalingstermijn en condities of een primair contactpersoon.

Plan een demo