Modules

Elke module van Floow beschikt over verschillende functionaliteiten. Of het nu gaat om contractbeheer, offertes, of een mail plugin: Floow is volledig modulair!

Met Floow kun jij namelijk kiezen uit verschillende modules die samengesteld worden tot jouw ultieme werkpakket. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

Herinneringen

Zowel periodieke als incidentele werkzaamheden zijn belangrijk om te registreren en terug te laten komen in je planning. Deze module biedt de mogelijkheid om herinneringen, inclusief tekst, documenten en foto’s, te categoriseren op werkzaamheden en op verloopdatum. Zo heb je direct inzicht in deadlines en prioriteiten.

E-MAIL, POP-UPS EN ANDERE MELDINGEN

Vaak krijgen wij de vraag bij nieuwe aanvragen of er ook notificaties per e-mail of pop-up gestuurd kunnen naar medewerkers. Onze ervaring leert dat dit soort e-mails een korte periode opgevolgd worden en vervolgens hun waarde verliezen en eerder als spam gezien worden dan als belangrijke notificatie.

Wij staan voor een nauwe samenwerking tijdens het uitrollen van Floow binnen jouw organisatie, daarmee zorgen we ervoor dat het systeem op een ideale en prettige manier geadopteerd wordt.

Op deze manier wordt Floow door de medewerkers gezien als primair onderdeel van hun werk en door de duidelijke visuele weergave en manier van het tonen van notificaties, kunnen belangrijke meldingen niet over het hoofd gezien worden.

Omdat dit allemaal binnen de Floow-omgeving gebeurd, kunnen hieruit ook heldere rapportages gegenereerd worden. Zo is het voor verantwoordelijke (leidinggevende of directie) snel inzichtelijk bij wie, hoeveel en wat voor meldingen, herinneringen, taken,enz. er nog openstaan.

Wij laten graag middels een persoonlijke demo bij jullie op locatie zien, hoe dit weergegeven wordt.

Plan een demo