Modules

Elke module van Floow beschikt over verschillende functionaliteiten. Of het nu gaat om contractbeheer, offertes, of een mail plugin: Floow is volledig modulair!

Met Floow kun jij namelijk kiezen uit verschillende modules die samengesteld worden tot jouw ultieme werkpakket. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag een gratis demo aan!

Commerciële toepassingen

Als organisatie heb je te maken met veel verschillende klanten. Contacten waarmee afspraken worden gemaakt en waar een relatie mee wordt opgebouwd. En deze relaties wil je niet verwaarlozen! Met de commerciële toepassingen van Floow wordt het makkelijk om klantcontacten en leads bij te houden, afspraken te noteren en orders te registreren.

Alle logische communicaties, acties en toewijzen van taken welke je kunt bedenken, met betrekking tot relatiebeheer, behoren tot standaard functionaliteiten in Floow.

KLANTEN MODULE

Voor zowel commerciële organisaties als non-profit instellingen hebben klanten, cliënten en/of patiënten.

Bijvoorbeeld werkzaam zijn in de gezondheidszorg, betekent vaak ook contactmomenten met veel verschillende cliënten. Denk aan cliënten afkomstig van wijkteams, cliënten die zich bevinden in de thuiszorg, of cliënten die te maken hebben met specialistische zorg. Door middel van deze module worden contactgegevens geregistreerd van alle cliënten waarvoor werkzaamheden verricht worden. Uiteraard voldoet Floow aan alle regels die van toepassing zijn volgens de AVG-wetgeving.

Een ander voorbeeld kan zijn voor bedrijven waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd bij de klanten op locatie, of waarbij er materiaal (assets) op locatie bij de klant aanwezig is/blijft. Inzicht kan leiden tot een verhoging van de omzet dan wel efficiënt inzet van mensen en materiaal.

OFFERTE MODULE

De offerte module biedt de mogelijkheid om offertes automatisch te genereren. Dit kan zijn aan de hand van standaard templates, of volledig op maat gemaakte Word-templates, volledig in eigen huisstijl.

Naast het genereren van offertes geeft de module ook inzicht in alle (openstaande) offertes. Aan offertes kunnen eenvoudig statussen toebedeeld worden, zodat je snel kunt zien in welke fase de offerte(s) zich van het verkooptraject bevinden.

Offertes kunnen zowel handmatig gemaakt worden als snel automatisch laten genereren op basis van vooraf gedefinieerde artikelen en/of diensten.

ORDER MODULE

Vanuit de ordermodule boek je uren, producten en materiaal. Hier boek je de basis voor jouw facturaties. Aan de hand van de ordermodule, kun je mensen en materiaal inplannen.

Het onderscheidende van Floow is dat elke eigenschap, welke gekoppeld is aan een order, maar ook aan iedere andere eigenschap zoals een klant, een medewerker, een asset, etc. aan elkaar te linken is, en met 1 klik vanuit het scherm toegankelijk is.

Voorbeelden:

  • Vanuit de klant kun je met één klik op de knop zien wat er allemaal gelinkt is aan de klant zoals: medewerker(s), orders, facturen, assets, planning, uren enz.
  • Vanuit de medewerker kun je dan weer zien voor welke klanten deze medewerker verantwoordelijk is, welke planning deze medewerker heeft, uren geboekt heeft, enz.

Om Floow op deze manier op te zetten, zorgt ervoor dat de gebruikers Floow ervaren als erg gebruiksvriendelijk, omdat men niet extra (onnodige) klikken hoeft te doen, voordat men bij de informatie komt, waar men naar op zoek was.

Plan een demo