Medewerkers efficiënter, slimmer en sneller laten werken

Bespaar kosten door medewerkers efficiënter, slimmer en sneller te laten werken. Dit doe je door de processen uniform te maken en realtime inzichten te creëren. Met Floow kun je de werkprocessen niet alleen digitaliseren maar ook automatiseren. Maak medewerkers, klanten en leveranciers deelgenoot van projecten en werkzaamheden.

Stroomlijn jouw werkprocessen

Als manager wil je jouw werknemers graag zo efficiënt mogelijk inzetten, zonder in te leveren op kwaliteit. Door jouw werkproces te digitaliseren en automatiseren kun je kosten besparen en werknemers helpen meer uit hun tijd te halen.

Meer geld verdienen door werkprocessen te digitaliseren
Altijd inzicht in lopende projecten en openstaande werkzaamheden
Alle bedrijfsinformatie gesynchroniseerd

Floow ondersteunt jouw unieke werkproces

Iedere organisatie is uniek. Daarom is Floow flexibel en naar behoefte in te delen met modules en workflows die bijdragen aan een efficiënt werkproces. We denken graag met je mee en brengen samen in kaart waar jouw specifieke behoefte ligt.

Bekijk alle modules

Klanten en leveranciers op één plek

Maak klant- en leveranciersprofielen aan waarin alle communicatie, contracten, werkzaamheden en acties worden bewaard voor optimaal inzicht.

Facturatie

Automatisch facturen sturen op een vaste dag, een duidelijk overzicht van betaalde orders én de mogelijkheid om je liquiditeit in de gaten te houden door middel van forecasting of budgettering.

Inkoop

Beheer al jouw inkoopopdrachten en link deze aan klanten en opdrachten. Het handige overzicht toont direct de status, contactpersoon, betalingstermijn en meer waardevolle informatie.

Inzicht in assets

Een duidelijk overzicht van alle assets – auto’s, gebouwen, laptops of andere activa – en hun status, locatie (via GPS), onderhoudsinformatie, leveranciers en handleidingen.

Planning & taken

Een overzichtelijke planning is onmisbaar. Daarom biedt Floow een overzichtelijk planbord om taken in te plannen op verschillende medewerkers.

Smart Forms

Maak zelf eenvoudig ieder papieren formulier, iedere Excel lijst, of welke variant dan ook, in een handomdraai foutloos en efficiënt. Smart Forms digitaliseert en automatiseert werkformulieren.

Vraag jouw gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe Floow jouw werkprocessen kan optimaliseren?

We vertellen je graag meer over alle opties en mogelijkheden en je kunt het zelf ontdekken tijdens een gratis demo.

Demo Aanvragen

Altijd inzicht in openstaande orders en werkzaamheden

Versplintering van documentatie en systemen is verleden tijd! Floow zorgt ervoor dat belangrijke zaken als facturatie, inkoop, klantgegevens, openstaande orders en meer allemaal op één centrale plek te vinden zijn.

Alle Floow modules en functies komen samen in het Client Portal. Doordat je Floow zelf modulair inricht, heb je een maatwerk platform waar je nooit teveel voor betaalt. Ontdek alle modules of bekijk de prijzen voor de meest-voorkomende combinaties.

Floow in actie

Ieder bedrijf is uniek, de bijbehorende bedrijfsprocessen in detail vaak ook. Door onze technische kennis te combineren met een pragmatische aanpak, worden processen efficiënter en in veel gevallen eenvoudiger. Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.