Betrek klanten bij jouw werkproces

als contractor

Als contractor werk je voor veel verschillende projecten en opdrachtgevers. Dan kan het een uitdaging zijn om een goed overzicht te houden, efficiënt je tijd in te plannen en klanten deelgenoot te maken van jouw werkproces. Floow helpt jou door het automatiseren en digitaliseren van jouw werkprocessen.

Efficiënter, slimmer en sneller werken

Dagelijkse communicatie met klanten over terugkerende taken, verwerkt in verschillende systemen en formulieren die niet uniform zijn, zorgen voor problemen bij het tijdig en juist uitvoeren van werkzaamheden. Denk hierbij aan het overschrijden van deadlines, meerwerk of financiële afwikkeling. Door jouw werkproces te digitaliseren en automatiseren kun je kostbare tijd besparen.

Altijd inzicht in lopende projecten en openstaande werkzaamheden
Klant- en leveranciersinformatie in één systeem
Registreer equipment, taken en onderhoudscontracten

Floow ondersteunt jouw unieke werkproces

Iedere organisatie is uniek. Daarom is Floow flexibel en naar behoefte in te delen met modules en workflows die bijdragen aan een efficiënt werkproces. We denken graag met je mee en brengen samen in kaart waar jouw specifieke behoefte ligt.

Bekijk alle modules

Klanten- en leveranciersoverzicht

Maak klant- en leveranciersprofielen aan waarin alle communicatie, contracten, werkzaamheden en acties worden bewaard voor optimaal inzicht.

Planning & taken

Een overzichtelijke planning is onmisbaar. Daarom biedt Floow een overzichtelijk planbord om taken in te plannen op verschillende medewerkers.

Inzicht in assets

Een duidelijk overzicht van alle assets – auto’s, gebouwen, laptops of andere activa – en hun status, locatie (via GPS), onderhoudsinformatie, leveranciers en handleidingen.

Formulieren generator

Maak zelf eenvoudig ieder papieren formulier, iedere Excel lijst, of welke variant dan ook, in een handomdraai foutloos en efficiënt.

Facturatie

Automatisch facturen sturen op een vaste dag, een duidelijk overzicht van betaalde orders én de mogelijkheid om je liquiditeit in de gaten te houden door middel van forecasting of budgettering.

Inkoop

Beheer al jouw inkoopopdrachten en link deze aan klanten en opdrachten. Het handige overzicht toont direct de status, contactpersoon, betalingstermijn en meer waardevolle informatie.

Vraag jouw gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe Floow jouw werkprocessen kan optimaliseren?

We vertellen je graag meer over alle opties en mogelijkheden en je kunt het zelf ontdekken tijdens een gratis demo.

Demo Aanvragen

Maak klanten deelgenoot van jouw werkproces

De dagelijkse processen in jullie organisatie vragen om een efficiëntere inrichting. Maar hoe zorg je er dan voor dat alle betrokkenen formulieren en documenten op één overzichtelijke plek kunnen raadplegen?

Alle Floow modules en functies komen samen in het Client Portal. Doordat je Floow zelf modulair inricht, heb je een maatwerk platform waar je nooit teveel voor betaalt. Ontdek alle modules of bekijk de prijzen voor de meest-voorkomende combinaties.

Floow in actie

Ieder bedrijf is uniek, de bijbehorende bedrijfsprocessen in detail vaak ook. Door onze technische kennis te combineren met een pragmatische aanpak, worden processen efficiënter en in veel gevallen eenvoudiger. Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.