Client Portal

Client Portal

  • Heeft je klant ook weinig tijd?  
  • En is je klant tegelijkertijd veeleisender geworden? 
  • Wil je snel akkoord krijgen op aanvullende werkzaamheden? 
  • Wil je je facturen sneller betaald krijgen? 
  • Wil je efficiënter gaan werken, zonder eindeloze update vergaderingen?  

Dan is het tijd voor een klantportaal. Een klantportaal brengt jouw proces naar de klant toe. Met een inlogaccount geef jij de klant inzicht in het proces dat je met hem wilt delen. Denk hierbij aan werkzaamheden die je op locatie uitvoert of hem informeert over de voortgang. Door de klant te betrekken in het proces is hij meer op de hoogte, gaat hij meedenken in het proces en dat scheelt een hoop overbodige mails en vragen op de werkvloer.

Boek nieuwe klanten

Onze ervaring leert dat leveranciers die een klantportaal ter beschikking stellen, meer kans krijgen de opdracht gegund te krijgen. Door het aanbieden van een portaal, heeft de klant zelf het gevoel in controle te zijn. Zij geven aan de voorkeur te hebben voor deze oplossingen, omdat het een meerwaarde biedt voor hun organisatie, geld bespaart en transparantie biedt. Zo erkennen zij, dat ze zelf aan kunnen geven welke werkzaamheden akkoord zijn en welke zaken daarvoor geregeld zijn.  

Lees verder

Bilfinger Industrial Services en haar klanten werken met Floow!  

Hoe kun je ervoor zorgen dat de digitale oplossingen aansluiten op het werkproces van de klant? Het antwoord:, een klantportaal! De Client Portal van BIS (Bilfinger Industrial Services) is speciaal ingericht om klanten realtime inzage te geven op alle steigers in het werkveld. Het voordeel is dat klanten nieuwe steigers eenvoudig kunnen aanvragen, bestaande steigers uit huur kunnen boeken en overzichtelijk dashboard krijgen met alle KPI’s. Zo heeft BIS ervoor gezorgd dat hun klanten bij het proces betrokken worden.  

Koppelen met je huidige systemen

Waarschijnlijk is er binnen jullie organisatie vast een ERP/CRM of ander pakket aanwezig, waar alle informatie al netjes opgeslagen is. Dan past een klantportaal uitstekend als aanvulling. Met diverse koppelingen (API XML/JSON) kunnen wij moeiteloos de gegevens uit bestaande systemen halen en deze op een beveiligde manier aanbieden. 

Lees verder

Meer weten hoe dit in jullie organisatie van toegevoegde waarde kan zijn?

Stel je bent geïnteresseerd, maar weet je niet zo goed hoe dit toe te passen binnen jouw organisatie? Geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Met onze gratis QuickScan helpen wij jullie de juiste weg in te slaan. Zo is ook jouw bedrijf klaar voor de digitale transformatie! 

Klik hier voor de quickscan

Contact

Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een gratis (online) demo aan en wij laten de verschillende mogelijkheden zien, specifiek en relevant voor jullie situatie.

Demo Aanvragen