Sales

Ervaar het gemak van één centrale plek voor al je verkoopgerelateerde activiteiten! Volg potentiële klanten snel op, beheer kans- en klantinformatie digitaal en zet succesvolle deals eenvoudig om naar opdrachten. Met Floow werken binnen- en buitendienst efficiënt samen zodat klantbestanden altijd up-to-date zijn en voor elke klant de juiste vervolgactie wordt ondernomen.

Haal het beste uit je salesdivisie met een volledig geautomatiseerd salesproces, van het allereerste contact tot en met de offerte en facturatie!

  • Manage leads en klanten
  • Creëer geautomatiseerd offertes
  • Krijg notificaties voor opvolging
  • Laat salesteams samenwerken

Een Floow licentie met ... workflow is er vanaf € 350,- p/maand.

Bekijk prijzen

De Sales workflow bevat deze modules:

Offerte

Offerte

Deze module biedt een overzicht van alle uitstaande offertes. Een offerte kan automatisch gegenereerd worden.

CRM

CRM

Beheer alle klant- en leveranciersgegevens in een eenvoudige en intuïtieve omgeving.

Klanten

Klanten

Werkzaam zijn in de gezondheidszorg, betekent vaak ook contactmomenten met veel verschillende cliënten

Floow builder

Floow builder

Floow kan van elk formulier binnen een organisatie een digitale registratie maken in de web portal. Formulieren kun je web-based en via apps gebruiken.

Herinneringen

Herinneringen

Periodieke werkzaamheden zijn belangrijk om te registreren en terug te laten komen in je planning.

Documenten module

Documenten module

Dit is een overzicht van alle bestanden opgeslagen onder offertes, kansen (bundeling van alle templates en netjes geordend).

Het Floow support team is eenvoudig te bereiken via telefoon op 0183-820399 of per e-mail op support@floow.nl. Een van de medewerkers kan voor de betreffende installatie de modules activeren en eventueel aangeven welke kosten hieraan verbonden zijn.

Een van de product-specialisten plant een intake gesprek in om te bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. De functionaliteiten worden geactiveerd op een Floow omgeving waarna onze product specialist de functionaliteiten toepasbaar maakt op de organisatie. Middels een oplossingsdocument en een eventuele training zullen de medewerkers binnen de organisatie getraind worden om efficiënt aan de slag te kunnen.

Wij bieden een viertal standaard pakket aan, namelijk de Entry, Basic, Pro en Enterprise. Deze pakketten zijn gesitueerd op het aantal modules die u af wilt nemen. Zo betaald u nooit te veel en krijgt u de juiste prijs voor het aantal functionaliteiten die u afneemt. Mocht u minder functionaliteiten willen gaan gebruiken, dan kunt u het pakket kosteloos naar beneden bijstellen. Wij zetten de functionaliteiten voor u uit.

De prijs van de Floow pakketten zijn gebaseerd op het aantal af te nemen modules per bedrijfslicentie. Na mate meer modules en dus functionaliteiten van Floow afgenomen worden gaat het maandelijkse licentie bedrag omhoog. Op dit moment zijn er vier pakket waaruit gekozen kan worden, namelijk:

  • Entry (tot 5 modules),
  • Basic (tot 10 modules),
  • Pro (tot 20 modules)
  • en Enterprise (alle modules en functionaliteiten).

Bij een demo-aanvraag maken wij eerst een vrijblijvende afspraak. Een van onze product-specialisten neemt contact op om de functionaliteiten van Floow® door te nemen. Samen met de klant gaan wij bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. Wanneer de functionaliteiten in kaart gebracht zijn, wordt er een offerte opgesteld op basis van het maandbedrag en de eenmalige implementatiekosten. Wanneer de offerte akkoord is zal er een Floow omgeving opgezet worden. Daarna stelt de product specialist een oplossingsdocument op dat de leidraad zal vormen voor de implementatie van Floow in de organisatie. De product specialist zal de organisatie helpen om aan de slag te kunnen met Floow.

Wij installeren Floow® voor u in de Cloud of op een gewenste locatie. Daarna zal de product-specialist een afspraak inplannen voor een training. U kunt zelf aangeven welke medewerkers bij de training aanwezig moeten zijn. Floow® rekent een dagdeeltarief voor het geven van de training.

Bij Floow® kan gekozen worden voor een maandelijks of een jaarlijkse afrekening van de licentiekosten. Bij het afrekenen per jaar wordt een eenmalige korting op de factuur gegeven. Het bedrag wordt via automatisme incasso van de rekening gehaald of er kan op rekening per factuur betaald worden. Het bedrag wordt aan het begin van elke maand afgeschreven.

Onze privacy en GDPR voorwaarden staan op de website vermeld. Tussen de leverancier en de kopende partij zal een verwerkersovereenkomst afgesloten moeten worden. Binnen Floow® verwerkt de organisatie eigen gegevens voor alle betrokkenen. Floow support heeft alleen toegang tot het Floow systeem voor ondersteuning-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden.

De klant is zelf vrij om te kiezen welke combinaties van modules met functionaliteiten die het wilt gebruiken. Onze product specialisten adviseren de klant en kunnen de functionaliteiten (de-)activeren.

Bij een bestelling op de website neemt een product specialist met u contact op. De product specialist neemt met u de gewenste functionaliteiten door en bespreekt met u de vervolgstappen en de planning.

Beschikbare Floow integraties

Wij werken met Floow