Maatwerkoplossing

Met Floow streven we ernaar het meest complete CRM-pakket op de markt te bieden. Toch kan het altijd zijn dat je organisatie specifieke wensen heeft op het gebied van functionaliteit of koppelingen met andere softwarepakketten. Neem gerust contact met ons op voor de ontwikkeling van maatwerk binnen Floow, zodat we het pakket volledig naar je wensen kunnen inrichten!

Momenteel kun je Floow al koppelen met veelgebruikte softwarepakketten als Exact, SAP en AFAS Software. Daarnaast biedt Floow standaard aan iedere klant onze krachtige module voor het zelf aanmaken en inrichten van formulieren, waarmee we een veelheid aan bedrijfsspecifieke werkprocessen ondersteunen binnen Floow!

  • Laat bedrijfsspecifieke functionaliteit ontwikkelen
  • Koppel Floow aan software die je al gebruikt
  • Profiteer van standaardkoppelingen met Exact, SAP en AFAS Software
  • Stem Floow maximaal af op je werkprocessen met je eigen digitale formulieren

Een Floow licentie met ... workflow is er vanaf € 350,- p/maand.

Bekijk prijzen

Wij bieden een viertal standaard pakket aan, namelijk de Entry, Basic, Pro en Enterprise. Deze pakketten zijn gesitueerd op het aantal modules die u af wilt nemen. Zo betaald u nooit te veel en krijgt u de juiste prijs voor het aantal functionaliteiten die u afneemt. Mocht u minder functionaliteiten willen gaan gebruiken, dan kunt u het pakket kosteloos naar beneden bijstellen. Wij zetten de functionaliteiten voor u uit.

De prijs van de Floow pakketten zijn gebaseerd op het aantal af te nemen modules per bedrijfslicentie. Na mate meer modules en dus functionaliteiten van Floow afgenomen worden gaat het maandelijkse licentie bedrag omhoog. Op dit moment zijn er vier pakket waaruit gekozen kan worden, namelijk:

  • Entry (tot 5 modules),
  • Basic (tot 10 modules),
  • Pro (tot 20 modules)
  • en Enterprise (alle modules en functionaliteiten).

Bij een demo-aanvraag maken wij eerst een vrijblijvende afspraak. Een van onze product-specialisten neemt contact op om de functionaliteiten van Floow® door te nemen. Samen met de klant gaan wij bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. Wanneer de functionaliteiten in kaart gebracht zijn, wordt er een offerte opgesteld op basis van het maandbedrag en de eenmalige implementatiekosten. Wanneer de offerte akkoord is zal er een Floow omgeving opgezet worden. Daarna stelt de product specialist een oplossingsdocument op dat de leidraad zal vormen voor de implementatie van Floow in de organisatie. De product specialist zal de organisatie helpen om aan de slag te kunnen met Floow.

Wij installeren Floow® voor u in de Cloud of op een gewenste locatie. Daarna zal de product-specialist een afspraak inplannen voor een training. U kunt zelf aangeven welke medewerkers bij de training aanwezig moeten zijn. Floow® rekent een dagdeeltarief voor het geven van de training.

Bij Floow® kan gekozen worden voor een maandelijks of een jaarlijkse afrekening van de licentiekosten. Bij het afrekenen per jaar wordt een eenmalige korting op de factuur gegeven. Het bedrag wordt via automatisme incasso van de rekening gehaald of er kan op rekening per factuur betaald worden. Het bedrag wordt aan het begin van elke maand afgeschreven.

Onze privacy en GDPR voorwaarden staan op de website vermeld. Tussen de leverancier en de kopende partij zal een verwerkersovereenkomst afgesloten moeten worden. Binnen Floow® verwerkt de organisatie eigen gegevens voor alle betrokkenen. Floow support heeft alleen toegang tot het Floow systeem voor ondersteuning-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden.

Beschikbare Floow integraties

Wij werken met Floow