Creëer jouw eigen Floow!

Voor elk probleem, biedt Floow een oplossing. Kies een pakket dat het best bij jouw organisatie past en schaf eventueel later eenvoudig extra modules aan!

Entry

€ 350 / maand

 • Incl. 8 standaard modules
 • Max. 5 extra modules
Bestel nu

Meest gekozen

Basic

€ 750 / maand

 • Incl. 8 standaard modules
 • Max. 10 extra modules
 • Inclusief training
Bestel nu

Pro

€ 1250 / maand

 • Incl. 8 standaard modules
 • Max. 10 extra modules
 • Inclusief training
 • Live support
Bestel nu

Enterprise

Contact us

Wil je meer uit Floow halen, Floow integreren met je huidige software of maatwerk laten ontwikkelen? Geen probleem, informeer naar onze enterprise mogelijkheden!

Neem contact op

Probeer Floow nu zelf!

Ben jij benieuwd wat Floow voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van werkprocessen en kostefficiëntie? Plan een demo en ontdek het zelf!

Vraag een demo aan!

Veelgestelde vragen

De klant is zelf vrij om te kiezen welke combinaties van modules met functionaliteiten die het wilt gebruiken. Onze product specialisten adviseren de klant en kunnen de functionaliteiten (de-)activeren.

Onze privacy en GDPR voorwaarden staan op de website vermeld. Tussen de leverancier en de kopende partij zal een verwerkersovereenkomst afgesloten moeten worden. Binnen Floow® verwerkt de organisatie eigen gegevens voor alle betrokkenen. Floow support heeft alleen toegang tot het Floow systeem voor ondersteuning-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden.

Het Floow support team is eenvoudig te bereiken via telefoon op 0183-820399 of per e-mail op support@floow.nl. Zij staan op kantoortijden voor u klaar om alle vragen voor u te beantwoorden.

De prijs van de Floow pakketten zijn gebaseerd op het aantal af te nemen modules per bedrijfslicentie. Na mate meer modules en dus functionaliteiten van Floow afgenomen worden gaat het maandelijkse licentie bedrag omhoog. Op dit moment zijn er vier pakket waaruit gekozen kan worden, namelijk:

 • Entry (tot 5 modules),
 • Basic (tot 10 modules),
 • Pro (tot 20 modules)
 • en Enterprise (alle modules en functionaliteiten).

Wij bieden een viertal standaard pakket aan, namelijk de Entry, Basic, Pro en Enterprise. Deze pakketten zijn gesitueerd op het aantal modules die u af wilt nemen. Zo betaald u nooit te veel en krijgt u de juiste prijs voor het aantal functionaliteiten die u afneemt. Mocht u minder functionaliteiten willen gaan gebruiken, dan kunt u het pakket kosteloos naar beneden bijstellen. Wij zetten de functionaliteiten voor u uit.

Bij een demo-aanvraag maken wij eerst een vrijblijvende afspraak. Een van onze product-specialisten neemt contact op om de functionaliteiten van Floow® door te nemen. Samen met de klant gaan wij bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. Wanneer de functionaliteiten in kaart gebracht zijn, wordt er een offerte opgesteld op basis van het maandbedrag en de eenmalige implementatiekosten. Wanneer de offerte akkoord is zal er een Floow omgeving opgezet worden. Daarna stelt de product specialist een oplossingsdocument op dat de leidraad zal vormen voor de implementatie van Floow in de organisatie. De product specialist zal de organisatie helpen om aan de slag te kunnen met Floow.

Wij werken met Floow