Tabletfloating

De juiste Floow voor bouwbedrijven

Hou controle over activiteiten zoals, planning, werkzaamheden, communicatie en afspraken.

Demo aanvraag

Opdrachten, afspraken, besprekingen, bestellingen, werkbonnen en een overzichtelijke planning. Als bouwbedrijf zijn deze processen cruciaal om optimaal te kunnen functioneren. Floow biedt alle functionaliteiten om het bouwbedrijf van nut te faciliteren. Wat de toekomst van bouwen begint nu, met Floow.

Bekijk hieronder eens de verschillende mogelijkheden en ervaar Floow vanuit een gratis demo!

Get in the floow

Haal het maximale uit jouw werkpakket, vraag nu een demo aan en ontdek het zelf!

Beschikbare Floow integraties

Floow helpt je graag op weg!

Vragen over je huidige Floow? Of liever hulp bij het kiezen van een juist pakket? Floow staat voor je klaar!

Een van de product-specialisten plant een intake gesprek in om te bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. De functionaliteiten worden geactiveerd op een Floow omgeving waarna onze product specialist de functionaliteiten toepasbaar maakt op de organisatie. Middels een oplossingsdocument en een eventuele training zullen de medewerkers binnen de organisatie getraind worden om efficiënt aan de slag te kunnen.

Wij bieden een viertal standaard pakket aan, namelijk de Entry, Basic, Pro en Enterprise. Deze pakketten zijn gesitueerd op het aantal modules die u af wilt nemen. Zo betaald u nooit te veel en krijgt u de juiste prijs voor het aantal functionaliteiten die u afneemt. Mocht u minder functionaliteiten willen gaan gebruiken, dan kunt u het pakket kosteloos naar beneden bijstellen. Wij zetten de functionaliteiten voor u uit.

De prijs van de Floow pakketten zijn gebaseerd op het aantal af te nemen modules per bedrijfslicentie. Na mate meer modules en dus functionaliteiten van Floow afgenomen worden gaat het maandelijkse licentie bedrag omhoog. Op dit moment zijn er vier pakket waaruit gekozen kan worden, namelijk:

  • Entry (tot 5 modules),
  • Basic (tot 10 modules),
  • Pro (tot 20 modules)
  • en Enterprise (alle modules en functionaliteiten).

Bij een demo-aanvraag maken wij eerst een vrijblijvende afspraak. Een van onze product-specialisten neemt contact op om de functionaliteiten van Floow® door te nemen. Samen met de klant gaan wij bepalen welke functionaliteiten het beste bij de organisatie passen. Wanneer de functionaliteiten in kaart gebracht zijn, wordt er een offerte opgesteld op basis van het maandbedrag en de eenmalige implementatiekosten. Wanneer de offerte akkoord is zal er een Floow omgeving opgezet worden. Daarna stelt de product specialist een oplossingsdocument op dat de leidraad zal vormen voor de implementatie van Floow in de organisatie. De product specialist zal de organisatie helpen om aan de slag te kunnen met Floow.

Wij installeren Floow® voor u in de Cloud of op een gewenste locatie. Daarna zal de product-specialist een afspraak inplannen voor een training. U kunt zelf aangeven welke medewerkers bij de training aanwezig moeten zijn. Floow® rekent een dagdeeltarief voor het geven van de training.

Bij Floow® kan gekozen worden voor een maandelijks of een jaarlijkse afrekening van de licentiekosten. Bij het afrekenen per jaar wordt een eenmalige korting op de factuur gegeven. Het bedrag wordt via automatisme incasso van de rekening gehaald of er kan op rekening per factuur betaald worden. Het bedrag wordt aan het begin van elke maand afgeschreven.

Onze privacy en GDPR voorwaarden staan op de website vermeld. Tussen de leverancier en de kopende partij zal een verwerkersovereenkomst afgesloten moeten worden. Binnen Floow® verwerkt de organisatie eigen gegevens voor alle betrokkenen. Floow support heeft alleen toegang tot het Floow systeem voor ondersteuning-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden.

Wij werken met Floow